fbpx
E-UTRIP
Brez kategorije

Iz zakulisja snemanja: “Kam bi ŠOU s ToyotaGO?”

V času poletnih počitnic si je skupina mladih iz Kočevja popestrila počitnice s snemanjem promocijskega materiala za projekt ToyotaGO. Kam vse bi “ŠOU” s ToyotaGO? Je bilo glavno vprašanje, odgovorov pa veliko. Objavljamo nekaj utrinkov iz zakulisja snemanja. ToyotaGO pa šolarje lahko odpelje tudi v šolo. Danes je voznik Mihael v šolo odpeljal sestrici Analeo in Danejo, pri OŠ Zbora odposlancev pa je odložil tudi Jakoba.

Bil je poletni dan, dodali bi še pridevnik sproščen, a je vseeno bilo prisotno nekaj treme. V prostore Agencije Studio U3P je prišla prijetna skupina mladih fantov in deklet, čakal jih je snemalni dan.

Nejc, Jakob, Dorian, Tinkara, Rebeka in Nika so sodelovali v snemanju promocijskega materiala za projekt ToyotaGo. Gre za projekt Občine Kočevje in Komunale Kočevje, namen projekta pa je izboljšati mobilnost po občini Kočevje.

“Kam bi šli s ToyotoGo,” smo vprašali sprva zadržano skupino. Na jezero, v Gaj, v mesto, so nizali lokacije in z vsako minuto postajali bolj sproščeni in mladostniško razposajeni. A ko se je na predvidenih lokacijah snemanja prižgala kamera, ko se je pripel mikrofon – so resno “odigrali” svoj del.

S svojimi idejami so popestrili sicer načrtovane scenarije Agencije Studio U3P, marsikatero je kreativna vodja tudi upoštevala.

Promocijski material smo snemali na jezeru, v Gaju in v okolici šol in pri glasbeni šoli, pritegnili marsikateri radovedni pogled. “Kaj snemate,” so spraševali mimoidoči. Mladi so s ponosom povedali, da so del zgodbe ToyotaGO.

Prijazni šofer Mihael je po snemanju razigrano skupino pripeljal nazaj na sedež agencije, sledila je malica in pogovor o vtisih snemanja. Tisti, ki aplikacije ToyotaGO še niso uporabljali, so si jo naložili na pametni telefon in možnost prevoza na zahtevo uporabljali še med počitnicami.

Jakob je bil nad snemanjem in vožnjo s ToyotoGo tako navdušen, da si je prevoz naročil tudi danes, na prvi šolski dan. Petošolca smo odpeljali v novo šolsko leto na OŠ Zbora odposlancev. Mihael je v šolo odpeljal tudi simpatični sestrici, drugošolka in osmošolka obiskujete OŠ Ob Rinži. ToyotaGO ju bo ob popoldnevih peljala še na obšolske dejavnosti in tako vsaj malo razbremenila starše, ki so skozi celo šolsko leto veliko na cesti.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki