fbpx
E-UTRIP
Napihljiva igrala Grizzly.
Izpostavljeno Aktualno Kočevje Zanimivosti & Zabava

Grizzly: Podjetniška ideja za veselje otrok

Otroške zabave so dogodek že same po sebi, kakšno veselje prinesejo šele, ko so jim na voljo napihljiva igrala. Igrala kočevskega podjetja Grizzly so namenjena otrokom različnih starosti in so nepogrešljiv del na praznovanju rojstnega dne, na pikniku in na zabavi na prostem.

Za podjetjem Grizzly stoji Sandra Sabo, ki je podjetniško idejo dobila v času porodniškega dopusta. »Izposoja igral iz drugih koncev Slovenije je prinašala prevelik strošek s prevozom. Tako sem prišla na idejo, da bi lahko začela ta posel tudi pri nas. In tako je padal odločitev. Naročila sem 5 igral različnih velikosti in motivov,« začetke podjetniške poti opiše lastnica podjetja.

Povpraševanj za igrala je trenutno veliko, zato je potrebna čim prejšnja rezervacija. Igrala se lahko postavi na domačem dvorišču, pesku ali travi. Potreben je le električni priključek, za vse ostale stvari poskrbi Grizzly ekipa. »Vi pokličete, mi prepeljemo, postavimo in odpeljemo. Cena je odvisna od velikosti igral, giblje pa se med 100 in 150 evrov, plus prevoz, ki je obračunan po najnižji tarifi,« doda podjetnica.

Igrala z motivi Minioni in Frozen so trenutno najbolj priljubljena. Izbirate lahko še med mavrico, klovnom, mali graščaki pa lahko uživajo v napihljivem gradu. Igrala so kompaktna in imajo potreben varnostni certifikat za varnost in brezskrbno igro otrok. Igrala so primerna za otrok do 12. leta starosti.

Največ povpraševanja po igralih je v občini Kočevje. Dostavljajo pa jih tudi na območje Ribnice, Cerknice, Novega mesta in v Ljubljano.

Dobrodelni Grizzly

V času poplav se je podjetnica odločila, da igrala postavi na parkirišče pri Kočevskem jezeru, izkupiček zaslužka pa je namenila ljudem iz Črne na Koroškem. Obisk je bil nadpovprečen, skupaj so zbrali 1265 evrov. »Hvala vsem, ki ste se te akcije udeležili. Skupaj smo zmogli! Gostišče Tušek jezero pa je prispevalo svoj električni tok, za kar sem jim iz srca hvaležna.«

Na Grizzly igralih se bodo otroci zabavali tudi na sejmu v Ribnici.

»Moj cilj je, da se udeležim še kakšnih prireditev v Kočevju in okolici. Ena izmed takšnih prireditev je bila tudi Tamburanje va Kostele, ki pa je bilo žal odpovedano. Željo imam tudi najti dvorano oziroma stavbo, kjer bi lahko postavila igrala in bi otroci tam praznovali rojstne dneve,« o prihodnosti razmišlja Sandra Sabo. In doda, da za naslednje poletje načrtuje novost – igrala na vodo, ki bodo poleg zabave poskrbela še za prijetno osvežitev.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki