fbpx
E-UTRIP
Aktualno Šport

Gottscheersi vabijo v Gaj!

Vsi vemo, kako pomembna je podpora na poti do uspeha. Nogometni klub Kočevje je nedavno dobil izjemno in organizirano navijaško skupino Gottscheersi.

Ekipa športnih navdušencev skrbi za odlično vzdušje na tekmah in glasno podporo. Tako lahko res rečemo, da fantje do zmage pridejo na krilih navijačev.

Navijaška skupina to soboto obljublja spektakel, kot ga še ni bilo. Nogometni klub Kočevje bo gostil ljubljanski Interblock. Kočevski nogometaši bodo veseli vsake podpore, saj se približujejo 3. ligi in naslovu prvaka.

Navijači obljubljajo nepozaben dogodek, ki se bo odvijal na igrišču in na tribunah. Gottscheersi vas vabijo, da se jim pridružite in postanete del te nogometne zgodbe. Navijači se bodo zbrali v Gaju v soboto, 13. 5. 2023, ob 16. uri. Na voljo bodo majice, navijaške rekvizite pa lahko prinesete s seboj.

Navijači, ki sicer podpirajo tudi ostale kočevske športnike, pozivajo k navijanju brez sovraštva in v športnem duhu – v pravem pomenu besede!

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki