fbpx
E-UTRIP
Gordana Tekavčič, iz časa, ko je bila še v Ribnici.
Aktualno Novice Občina

Gordana namesto Romana

Junija je tretji mandat načelnika Upravne enote Kočevje sklenil Roman Kladušek, nekdanji glavni tržni inšpektor, ki ga je s te funkcije leta 2005 spodnesla tragedija v diskoteki Lipa, v Spodnjih Pirničah. V Kočevju so bili z njegovim delom, predvsem odzivnostjo in hitrim reševanjem številnih postopkov, zelo zadovoljni. Ne dvomijo, to je navsezadnje nakazal tudi prvi uradni sestanek z občinskim vodstvom, da bo enako ravnala tudi nova direktorica Upravne enote, pred kratkim izbrana Gordana Tekavčič s Turjaka, ki je mandat nastopila 15. avgusta.

V mesto ob Rinži prihaja z Vrhnike, z mesta direktorice občinske uprave, kamor je v začetku lanskega leta, po lokalnih volitvah, odšla iz Ribnice, kjer je to funkcijo v času županovanja Jožeta Levstka opravljala dve leti. »Vsako novo delovno mesto, je nov izziv. Tudi to bo. Lahko rečem, da te kraje, ljudi in problematiko nekoliko poznam že od prej,« je na kratko dejala nova načelnica Upravne enote Kočevje.

(mgć)

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki