fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Novice Občina Zdravje

Ginekološka ambulanta v ZD Kočevje sicer obratuje, a…

… na milo rečeno smešen način. Namreč, ko smo danes spet poklicali v ginekološko ambulanto, nas je pozdravilo novo, še daljše sporočilo na odzivniku. Gospa nas obvesti, da “bo do prihoda stalnega ginekologa delo v ordinaciji potekalo…” in začne naštevati datume, obratovalni čas in zdravnika. To pa niti enkrat ni dr. Al Daghistani, kot je bilo obljubljeno s strani direktorice, pač pa večinoma (in po le dve uri in pol ali največ štiri ure) dr. Jana Zajc, nekdaj že pogodbena ginekologinja v ginekološki ordinaciji ZD Kočevje. Dva 4-urna termina (16. in 23. oktobra) bo imela dr. Maruša Habjan iz ZD Cerknica, dva 6,5-urna termina (12. in 19. oktobra) pa dr. Veronika Testen iz ZD Novo mesto.

Torej, namesto dr. Al Daghistanija, dveh ginekologinj iz Novega mesta in enega iz Ljubljane nas ženske vsaj do 24. oktobra (do takrat nam gospa na odzivniku našteje termine) lahko pregledajo tri različne ginekologinje iz Trebnjega, Novega mesta in Cerknice.

Očitno le ne gre vse tako gladko in “nemoteno”, kot je dejala direktorica ZD Kočevje, dr. Polona Vidič Hudobivnik

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki