fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Kronika

Dva nasilneža pretepla mladoletnika v Koprivniku

V uredništvo smo prejeli anonimno prijavo glede nasilja, ki se zgodilo nad mladoletno osebo v Koprivniku. Po navedbah prijave naj bi dva “plačanca”, ki naj bi pripadala skupnosti Romov, pretepla mladoletnika, ki je po dogodku pristal v bolnišnici v Novem mestu. Plačanca naj bi najel drug mladoletnik, ki naj bi jima celo naročil uboj.

Dogodek smo preverili na Policiji, ki potrjuje dejanje z naslednjimi besedami: “Policisti  so bili včeraj, nekaj po 20. uri obveščeni o dogodku na območju Kočevja. Po do sedaj zbranih obvestilih je 18-letni osumljenec v družbi s še eno osebo večkrat udaril mladoletnika in ga lažje poškodoval. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi sumov kaznivih dejanj nasilništva in povzročitve lahkih telesnih poškodb. Ko bodo zbrana vsa obvestila bo o ugotovitvah obveščeno pristojno državno tožilstvo.”

Anonimna oseba ob tem dodaja in se sprašuje, koliko časa se bomo še skrivali pred nasilneži v Kočevju? Odgovor na vprašanje ostaja neznanka.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki