fbpx
E-UTRIP
Aktualno Gospodarstvo Kočevje PR

Dobrodošli v prenovljenem TUŠ supermarketu Kočevje!

Danes, točno ob 9. uri, se je po dobrem mesecu ponovno odprl supermarket TUŠ, ki je sicer v Kočevju prisoten že dobrih 21 let, od marca 2001. Nekaj let je bil to največji trgovski center na kočevskem, ki ga je vsak dan obiskalo na stotine ljudi, saj je predstavljal mesto zabave, sprostitve in nakupov.

A tekom let, s pojavom novih večjih trgovin in drugih virov zabave v mestu, je Tuš postajal vse bolj spregledan. Trgovine so se zapirale, še prej lokali in mesto zabave je postalo vse prej kot zabavno. A zadnje čase opažamo ogromno sprememb, Tuš je prerojen, njegovih novosti pa še ni konec. Prenovljenim trgovinam JYSK, NKD in Tuš drogeriji se je pridružila še zelo popularna trgovina z modnimi oblačili in dodatki za dom SINSAY, danes pa se je v novi luči predstavil še supermarket.

Že takoj na vhodu vas pričaka pestra ponudba sadja in zelenjave, vnaprej pripravljene solate, sendviči, tortilje in naravni sokovi, prerojena in razširjena je tudi pekarna z manjšo toploteko. Razširjena je ponudba prav vsega – od sirov, mesnin, zamrznjenih izdelkov, do čistil, izdelkov za nego telesa in doma.

Vabljeni torej v prenovljen in zelo dobro založen supermarket Tuš Kočevje!

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki