fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kultura

Baza 13 obljublja elektronsko poslastico

Ste ljubitelji elektronske glasbe? Menite, da je tovrstnih dogodkov v Kočevju premalo? 5. maja bodo v Bazi 13 prekinili tišino in do meje dovoljenega vrteli vrhunsko klubsko glasbo.

Poznavalci klubske scene bodo gotovo navdušeni nad obiskom Soniksa. Mlad in obetajoč Dj je glasbeno pot začel s kitaro v roki, leta 2018 pa se je začel spogledovati z ustvarjanjem elektronske glasbe. Leta 2022 ga je pod okrilje vzela slovenska založba Innocent Music, ki skrbi za kvaliteto underground scene in je znana po celem svetu. DJ iz Bele krajine v Bazo 13 prinaša kombinacijo house glasbe, tech house ritomov in deep techna.

Ljubitelji elektronike bodo priča tudi nastopu dua Whoiswho. Gre za mlad in ambiciozen duo, ki ga sestavljata Žak Bitenc in Tim Oreši. Whoiswho sta svoje javne DJ podvige pred letom dni krstila v Roosterju v Mariboru. V nadaljevanju sta vrtela tudi v bivšem Wetrynskem in kasneje še v Eksperiment baru. V Ljubljani sta v začetku tega leta pozitivo širila na odru kluba K4, kjer sta se spustila v globoke vode deep house in progressive house.

Prav pa je, da se dogodka udeležite z namenom, da podprete štiri mlade kočevske DJ-je, združene pod imenom Andromeda. Fantje že nekaj let kraljujejo underground klubski glasbeni sceni. Naužili se boste vse od house ritmov do poskočnih elektro zvokov, obljubljajo organizatorji Zavod Baza 13.

Vstopnina za člane KLUKŠA znaša 3 evre, za ostale obiskovalce 5 evrov.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki