fbpx
E-UTRIP
Aktualno Glasba Kočevje Kultura

Alen Vogrinec Vesel: “Strah je bil upravičen.”

Alen Vogrinec Vesel, glasbenik in pevec iz Kočevja, poroča o doživetju, ki so ga doživeli ob snemanju novega videospota. Dogajanje si preberite v nadaljevanju …
 
“Z malce več adrenalina smo končali snemanje videospota za moj novi komad Rulet sreče.
 
Ko se je naša ekipa enajstih ljudi, polnih elana, zjutraj odpravila na snemanje, se nam ni niti sanjalo, kakšen podvig nas čaka v nadaljevanju dneva. Vozili smo eden za drugim in kot prvi sem odtipkal navigacijo. Medtem smo veselo “čvekali” in poslušali nas novi projekt. Seveda smo se popolnoma prepustili navigaciji. Kar naenkrat pa smo ugotovili, da smo se znašli v Italiji. No, potem pa res nismo bili več tako dobre volje. Poskusili smo iti nazaj, seveda čez mejo ni šlo. Začeli smo iskati maloobmejni mejni prehod. Iskali smo in iskali, ženski del ekipe pa je bil že kar malo nervozen. Italijanske ulice so bile prazne, tu in tam smo srečali kakšen avto, mi, frajerji s slovenskimi tablicami, pa smo se vozili gor in dol po ulicah.
 
No tole naše popotovanje je trajalo kar eno uro ali še dlje. Povsod, kamor nas je navigacija vodila, so nas ob prehodu v Slovenijo pričakali betonski bloki, postavljeni čez cesto. Ko smo že skoraj obupali, pa nam je uspelo najti mali obmejni prehod, kjer so razumeli našo dramo in nam pomagali nazaj domov. Ob tem je sledila velika mera smeha. Lepo je biti v Sloveniji.
 
 
Kljub vsemu smo imeli uspešen delovni dan in posneli hudooo dober videospot za noro dobro pesem, ki za moje zveste poslušalce prihaja čez 4 dni, in verjamemo, da jih bo osvojil tako, kot je vse nas.”
 
Alen Vogrinec Vesel
 
🤗
 

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki