fbpx
E-UTRIP
Ribniški semenj v začetku 70 let prejšnejga stoleja. Na sliki ribniški krošnjarji na glavi ulici, ki je še tlakovana z granitnimi kockami in kjer še ni tako imenovane prižnice pred Zadružnim domom.
Aktualno Kultura Umetnost Zanimivosti & Zabava

Zbirateljevo praznično voščilo

Stare fotografije so čudovit časovni stroj in zaradi njih smo velikokrat tiho hvaležni avtorjem, da so jih posneli in potomcem, da so jih ohranili. Stare fotografije nam lahko olajšajo spominjanje. Spomnijo nas na čase, ki jih več ni, na ljudi, ki so igrali pomembne vloge v našem življenju. Zato je urejanje fotografskih albumov zdravilno. Nehote nas zasanja v spomine, v lastno zgodovino, nas usmeri h koreninam. In prav ti praznični dnevi so kot nalašč primerni za obujanje spominov in predstavitev življenja iz preteklosti mlajšim generacijam. Vzemite iz polic fotografske albume in se skupaj z otroci potopite v svet svoje mladosti, v preteklost.

Naj bodo praznični dnevi radostni in veseli, kot tudi vsi dnevi prihajajočega leta 2021. Srečno.

zbiratelj Peter Lesar, 030 996 225

Čas se ne ukvarja s tem,
da bi izpolnil naša upanja;
svoje delo opravi in zbeži.
(Evripid)

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki