fbpx
E-UTRIP
Varnostne kamere.
Izpostavljeno Kronika

Vlom v trgovino v Kočevju

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 625 klicev, od tega 224 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 48 nanašalo na  kriminaliteto, 60 na javni red in mir, ter 79 na prometno varnost. Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 17 tatvin, 3 vlome (v enem primeru je ostalo pri poskusu) in 5 primerov poškodovanja tuje stvari. Posredovali so tudi v primeru nasilja v družini, kjer obvestila še zbirajo. Obravnavali so 24 prometnih nesreč z materialno škodo in 5 nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali 17 krat na javnem kraju (ena oseba je bila pridržana) in 11 krat v zasebnem prostoru, navaja PU Ljubljana.

V poročilu izpostavljajo, da je bilo v Kočevju vlomljeno v trgovino, od koder je bila odtujena kovinska blagajna. Škoda znaša okoli 3000 evrov.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki