fbpx
E-UTRIP
Aktualno Gospodarstvo Novice Občina Ribnica

V Ribnici oprostitev plačila storitev odpadkov za pravne osebe

V sklopu ukrepov za pomoč lokalnemu gospodarstvu v času epidemije covid-19, bodo pravne osebe v občini Ribnica, Sodražica in Loški Potok, ki po Odloku o začasni prepovedi ponujanja in prodaje blaga in storitev potrošnikom RS, niso poslovale, na podlagi vložene vloge deležne oprostitev plačila komunalne obveznosti Komunale Ribnica za storitve ravnanja z odpadki, v segmentu zbiranja komunalnih odpadkov.

Pravna oseba lahko zaprosi za oprostitev plačila storitev z vlogo, ki vsebuje izjavo o načinu poslovanja. Najkasneje do 31.5.2020, se vloge posredujejo Komunali Ribnica d.o.o. na elektronski naslov info@komunala-ribnica.si. Vlogo se odda enkrat in velja za obdobje, ki je navedeno.

Vloge za oprostitev plačila storitev ravnanja z odpadki za pravne osebe in podrobnejše informacije, so opredeljene v Sklepih občin na spletni strani Komunale Ribnica. https://www.komunala-ribnica.si/obvestila/894-oprostitev-placila-storitev-odpadkov-za-pravne-osebe.

Tina Peček, Občina Ribnica

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki