fbpx
E-UTRIP
Aktualno Šport Tenis

Tenisači! Turnir Kočevje 1000 tudi letos v začetku septembra

Dolenjsko prvenstvo v tenisu KOČEVJE 1000 za neregistrirane igralce tenisa s področja Dolenjske bo potekalo v Kočevju 3. in 4. septembra 2021!

Teniški turnir Kočevje 1000 je ime dobil po nagradnem skladu, ki znaša kar 1.000 eur. To je za slovenske turnirje zelo visoka nagrada. Dogodek je namenjen prikazu kvalitete rekreativnih igralcev s področja Dolenjske.

Prijavijo se lahko rekreativni igralci in bivši tekmovalci, ki vsaj od leta 2016 niso včlanjeni v kateremkoli teniškem klubu s področja Dolenjske.

Za turnir je zagotovljen nagradni sklad 1.000 €, ki bo razdeljen med prve štiri igralce, in sicer:
1. mesto: TPV prikolica EU2 v vrednosti 500€, ki jo zmagovalec lahko zamenja tudi za denarno nagrado
2. mesto: 250 EUR
3. mesto: 125 EUR za vsakega polfinalista

Prijavnina: 25 EUR (vključuje topel obrok)
Prijave do: 1. 9. 2022 na teniskocevje@gmail.com
Dodatne informacije:  041 696 675

Lani kraljeval Kristjan Golob, najboljši Kočevec je bil Simon Kersnič

Turnir ima že tretje leto zapored istega zmagovalca, tako da je motiviranost igralca za naprej visoka. Kristjan Golob je v finalnem dvoboju premagal Samota Plevnika, ki je v finalni igri proti Kristjanu priigral več nizov, kot vsi drugi nasprotniki do finala. Najboljši kočevski predstavnik je bil Simon Kersnički je polfinalni dvoboj izgubil s Samom Plevnikom in pristal na tretjem mestu.

Kako bo letos, pa bomo videli že prvi vikend v septembru!

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki