fbpx
E-UTRIP
VIR: Občina Ribnica.
Izpostavljeno Aktualno Šport

Slovensko baklo v Ribnici pospremili mladi športni upi

Včeraj je slovenska bakla prispela tudi v Ribnico, kjer je prireditev pritegnila številne navdušence in športne entuziaste.

Dogodek se je pričel ob 12. uri v ribniškem gradu, kjer je baklo prevzel župan Samo Pogorelc. V družbi olimpijca Tomaža Tomšiča in članov različnih športnih klubov iz Ribnice – Plavalnega kluba Ribnica, Nogometnega kluba Ribnica, Triatlon Kluba Ribnica, Rokometnega društva Ribnica, Športnega društva SIBOR ter predstavnikov Policijske postaje Ribnica in občinske uprave – se je bakla podala na krožno pot skozi Ribnico.
VIR: Občina Ribnica in Visit Ribnica.
Osrednji dogodek se je odvijal v Športnem parku Ribnica, kjer so se zbrali številni občani in otroci, ki so pozdravili prihod bakle. Vzdušje sta popestrila Ribniški pihalni orkester z veselo koračnico in nastop ribniških mažoretk, ki sta s svojim nastopom obogatila dogajanje, je zapis delila Občina Ribnica.

Kdaj bo bakla prišla v vašo občino?

Preverite na povezavi.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki