fbpx
E-UTRIP
FOTO: Posnetek zaslona POP TV.
Izpostavljeno Aktualno

Ribničan navdušil v šovu Slovenija ima talent

Ste včeraj spremljali 9. sezono šova Slovenija ima talent? Gledalce in žirijo je s petjem prijetno presenetil Domen Kljun iz Ribnice.

Domen je v predstavitvenem videu povedal, da prihaja iz vasice, kjer živi 12 oseb, doma pa imajo 30 konj. Na odru talentov pa ne bi stal, če ga ne bi opogumila žena Nina.

Sicer je bolj domač v zborovski zasedbi, a na odru je dokazal, da zmore. Že v privih sekundah je prepričal voditelja Petra Polesa. A potrebno je bilo prepričati še kvartet žirantov. Z močnim in suverenim glasom in nastopom je preprosto očaral. Publika je Domna nagradila z bučnim aplavzom in stoječimi ovacijami.

FOTO: Posnetek zaslona POP TV.

“Dragi Domen, tvoj glas je za na kruh namazan,” je nastop v svojem stilu pohvalil Lado Bizovičar. Nežnejša plat žirije Marjetka tudi ni skrivala navdušenja. Podpora vseh štirih žirantov je Domna pospremila v naslednji krog.

Domen, srečno!

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki