fbpx
E-UTRIP
Aktualno Novice

Ribnica ponovno prostovoljstvu prijazna občina

Slovenska filantropija med 22. in 28. majem 2023 že tradicionalno organizira 24. Nacionalni teden prostovoljstva, katerega namen je praznovanje prostovoljstva in prostovoljskih organizacij, zahvala prostovoljcem za njihovo udejstvovanje in ozaveščanje najširše javnosti o vlogi in pomenu prostovoljstva.

Na Slovesnem dnevu prostovoljstva je Slovenska filantropija v torek, 23. maja 2023, v Žalcu razglasila letošnje prejemnike nazivov med katerimi je ponovno, že tretje leto zapored tudi Občina Ribnica.

Občina Ribnica ves čas aktivno spodbuja prostovoljstvo v lokalnem okolju, s posebnim poudarkom na prostovoljstvu mladih in uspešno povezuje lokalne prostovoljske organizacije in posameznike. Prostovoljskim organizacijam nudi podporo pri prostorski infrastrukturi in aktivno sodeluje pri različnih prostovoljskih dogodkih in akcijah, kot so Dan za spremembe, Nacionalni teden prostovoljstva, Dnevi zdravja, Čistilna akcija Očistimo Ribnico, Projekt Prostofer, Evropski teden mobilnosti, itd.

Tekst in foto: Občina Ribnica.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki