fbpx
E-UTRIP
Aktualno Borilni športi Kočevje Ribnica Šport

Reportaža Sibor-Inotherm iz državnega prvenstva v borbah in pokala v duo sistemu- Griže 2020

Devet slovenskih klubov je 25. 1. 2020 sodelovalo na državnem prvenstvu v borbah za kadete in člane ter prvi tekmi za slovenski pokal v duo sistemu za vse otroške kategorije v OŠ Griže, v organizaciji KBV Fudoshin. Na tekmovanju je nastopilo preko 60 tekmovalcev iz 9-ih klubov.

Ekipa Sibor-Inotherm je osvojila deset medalj, od tega osem zlatih, eno srebrno in eno bronasto medaljo.

Tekmovanja se je udeležilo petnajst članov Siborja, ki so dosegli odlične uvrstitve. V različnih kategorijah so prvo mesto osvojili Andraž Žlindra (U21 do 77 kg), Jaka Divjak in Neli Podlogar (duo U16, mešani par), Naja Poje Mihelič in Lana Poje Mihelič (duo U16, ženski par), Sara Divjak in Neža Levstek (duo U16 ženski par), Jan Divjak in Laura Zajc (duo U14 mešani par), Nika Gornik in Tina Zajc (duo U14 ženski par), Enej Žagar in Anže Golež (duo U16 moški par) in Lovro Divjak (borbe, U21+ do 94 kg). Drugo mesto na tekmovanju je osvojil Vid Belič (borbe, U21+ do 94 kg), odlično tretje mesto pa je osvojil Anže GOLEŽ (borbe U18 do 52 kg).

Elvis Podlogar, predsednik Siborja

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki