fbpx
E-UTRIP
Aktualno LOKALNE VOLITVE 2022

Renata Turk: “Mreža podpornikov se šele ustvarja”

Lokalne volitve je kandidatka stranke Gibanje Svoboda zaključila s 3,09 % podpore oziroma 182 glasovi. Stranka je v občinskem svetu dobila dve mesti in bo tako sodelovala pri občinskih projektih.

Uvodoma se je Renata Turk zahvalila volivkam in volivcem. “Za stranko so bile to prve lokalne volitve, saj stranka obstaja komaj 8 mesecev. V vlogi kandidatke sem se prvič znašla tudi sama. Mreža podpornikov se šele ustvarja. Dobili smo dve svetniški mesti v občinskem svetu, kar pomeni, da smo del ekipe, ki bo naslednja štiri leta soustvarjala prihodnost občine Kočevje,” je povedala Turkova in dodala, da so na soočenju kandidati dokazali, da zmorejo komunicirati spoštljivo in korektno.

V stranki se bodo sicer zavzemali za “projekte in vse tisto dobro, kar bo prineslo občankam in občanom višjo kvaliteto življenja,” je zaključila Renata Turk.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki