fbpx
E-UTRIP
FOTO: Policija.
Izpostavljeno Kronika

Pozor! Policisti bodo izvajali poostren nadzor

Poročilo PP Ribnica za pretekli konec tedna: 

PETEK, 5. 4.:
-Opravili so ogled osebnega avtomobila, katerega je na parkirnem prostoru v Ribnici pri premiku z vozilom poškodoval neznani voznik z neznanim vozilom. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.
-Obravnavali so dve kaznivi dejanji in sicer tatvino agregata in tatvino rastlin. V obeh primerih bo po vseh zbranih obvestilih napisana kazenska ovadba.
-Na glavni cesti II. reda 106 je voznik osebnega avtomobila povozil srno. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.
-Na lokalni cesti Sv. Gregor – Ortnek je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Vozniku je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

SOBOTA, 6. 4.:
-Obravnavali so vlom v stanovanjsko hišo, iz katere je storilec odtujil denar. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.
-Opravili so ogled osebnega avtomobila, katerega je na parkirnem prostoru pri premiku z vozilom poškodoval neznani voznik z neznanim vozilom. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.
-Obravnavali so nesrečo pri delu, v kateri se je občan lažje telesno poškodoval. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.
-Obveščeni so bili o kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju. Ker kršitelj kljub večkratnim opozorilom policistov, da naj preneha s kršitvijo, le tega ni upošteval, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje do iztreznitve. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.
-Policisti so pri rednem delu občanu zasegli prepovedano drogo. Po opravljeni analizi sledi ustrezen ukrep.

NEDELJA, 7. 4.:
-V Ponikvah so obravnavali prometno nesrečo, kjer je kolesarka zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padla in se telesno poškodovala. Kolesarki bo izdan plačilni nalog.
-Policisti so pri rednem delu občanu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Po opravljeni analizi sledi ustrezen ukrep.

OBVESTILO

Policisti bodo v obdobju od 8. 4. 2024 do 23. 4. 2024 izvajali poostren nadzor cestnega prometa, s poudarkom na ugotavljanju kršitev voznikov enoslednih motornih vozil.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki