fbpx
E-UTRIP
PoraVnavatlon
Aktualno Kočevje PoraVnavatlon z Damiro Šport Zanimivosti & Zabava

PoraVnavatlon z Damiro v teku, s kolesom po vsej Sloveniji

Danes, natanko ob 8. uri, se je Damira izpred stavbe Poravnave, poslovalnice v Kočevju, odpravila s polno močjo po začrtani poti t.i. poravnaVatlona. S kolesom bo tako v zgolj sedmih dneh prekolesarila celotno Slovenijo ter na poti obiskala popolnoma vse poslovalnice podjetja Poravnava d.o.o., ki se nahajajo v desetih krajih po Sloveniji: v Kočevju, Ljubljani, Kopru, Murski Soboti, Velenju, Mariboru, Celju, Kranju, Ptuju in Novi Gorici. Prekolesarila bo približno 150 km na dan, kar je za vsakega rekreativca test psihične in fizične vzdržljivosti. Verjamemo v vztrajnost in moč posameznika, da lahko doseže vse, karkoli si zada, in prepričani smo, da bo Damiri uspelo izpolniti zadani cilj. Zato je poravnava.si ponosni sponzor prvega tovrstnega dogodka.

Predviden načrt poraVnavatlona:

1. dan:

Kočevje – Novo mesto – Krško – Brežice – Podčetrtek

2. dan:

Podčetrtek – Celje – Velenje – Zreče – Slovenska Bistrica – Ptuj

3. dan:

Ptuj – Murska Sobota – Maribor – Slovenj Gradec

4. dan:

Slovenj Gradec – Črna na Koroškem – Logarska Dolina – Ljubljana

5. dan:

Ljubljana – Cerklje na Gorenjskem – Kranj – Kranjska Gora – Vršič – Bovec

6. dan:

Bovec – Kobarid -Tolmin – Nova Gorica – Sežana – Koper

7. dan:

Koper – Postojna – Kočevje

Kdo je Damira?

Damira je zelo energična oseba. Svoj prosti čas zelo rada preživlja v naravi in se druži s pozitivnimi ljudmi. V njenem življenju veliko vlogo igra šport v vseh oblikah. Od kolesarjenja do planinarjenja, pohodništva, teka … Poleg športa pa je Damira tudi mamica male Naje, ki vedno spremlja mamičine podvige in navija za njo.

Kolesarjenje ji predstavlja sprostitev, odklop možganov od tega »ponorelega« sveta. Najraje kolesari po manj prometnih cestah. Poseben izziv pa so ji kolesarski vzponi.

Njeni kolesarski podvigi

Damira kolesari res veliko. Vsako leto gre tradicionalno v Bihać, sedaj že sedmo leto zapored. Poleg tega je bila lani v Budvi – po jadranski magistrali, letos na Vršiču. Večkrat se je povzpela na Strmo reber, lani tudi tekmovalno, kjer je bila četrta v svoji kategoriji. Tekmovanj se sicer ne udeležuje, saj je prevelika gneča. Kolesari zgolj rekreativno, za svojo dušo.

V uredništvu bomo redno spremljali in objavljali novičke o njenem napredku in doživetjih na poti. Vabljeni, da nas spremljate.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki