fbpx
E-UTRIP
Aktualno Dobro je vedeti Gospodarstvo Zanimivosti & Zabava

Nova priložnost za mlade podjetnike

Razvojni center Novo mesto bodočim podjetnikom nudi finančno, mentorsko in svetovalno podporo. Objavljen je že peti javni razpis za vključitev 12 -ih udeležencev v projekt Podjetno nad izzive – PONI JV Slovenija.

Projekt PONI JV Slovenija je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega potencialni podjetniki v štirih mesecih razvijejo in realizirajo svojo podjetniško idejo. To dosežejo s pomočjo vključitve v celostni program podjetniških usposabljanj ter z zagotovljeno mentorsko, svetovalno in finančno podporo.  Posebnost projekta predstavlja redna zaposlitev udeležencev projekta za čas trajanja programa (4 mesece) v Razvojnem centru Novo mesto.

Prijave zainteresiranih kandidatov zbirajo do ponedeljka 14.2.2022.

S pomočjo takšne finančne podpore lahko udeleženci programa svoj čas namenijo izključno pridobivanju novih znanj, izkušenj in pripravi na vstop na samostojno podjetniško pot. Peta skupina dvanajstih udeležencev bo z usposabljanjem pričela meseca marca in se takrat v Razvojnem centru Novo mesto tudi zaposlila. Prijave zainteresiranih kandidatov zbirajo do ponedeljka 14.2.2022.

Več o projektu Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija preberite na spletni strani Razvojnega centra Novo mesto, kjer je objavljen tudi JAVNI RAZPIS za vključitev kandidatov v projekt. Dodatne informacije dobite na Razvojnem centru Novo mesto, s klicem na tel. 041 325 722 ali s vprašanjem preko elektronske pošte na naslov vesna.colic@rc-nm.si.

Projekt financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.  

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki