fbpx
E-UTRIP
Aktualno Nogomet Šport

Naši mali nogometaši osvojili turnir v Postojni!

V soboto, 19. 2. 2023 je v Postojni potekal turnir v nogometu za dečke U9. Nastopilo je kar 16 ekip, mali nogometaši NK Kočevje pa so pokazali, da spadajo v sam vrh.

Z odlično igro so v tem dnevu nanizali kar 5 zmag (in eno izenačenje). Najprej so s 3:0 premagali NK Cerknica, proti ekipi Postojna A pa so igrali izenačeno, rezultat je bil 0:0. Tretja tekma je bila zopet zmagovalna, saj so s 3:0 premagali NK Opatija.
V četrtfinalu so se tako pomerili z NK Cerknica A in zmagali z 2:0, v polfinalu, kjer smo lahko videli kar 11 golov, s 6:5 premagali NK Korte.
Sledil je finale, v katerem sta se pomerila NK Kočevje in Ekstremno, edini gol na tekmi pa je pripadel naši ekipi malih nogometašev.

“Ta turnir je bil za našo ekipico “tamalih” šele drugi, katerega so se udeležili. In dosegli to – 1.mesto. Bravo ekipci, trenerju,” so zapisali na Facebook strani Nogometnega kluba Kočevje.

Pa ne samo zmagovalci turnirja, NK Kočevje ima tudi najboljšega igralca turnirja, za katerega je bil razglašen Ruj Hočevar. Iskrene čestitke!

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki