fbpx
E-UTRIP
FOTO: Policija.si
Izpostavljeno Kronika

Kočevje: Zaposleni naj bi poškodoval učenko

V uredništvo smo prejeli informacijo, da naj bi včeraj na eni izmed šol v Kočevju zaposleni domnevno poškodoval učenko. Odgovor vodstva šole še pričakujemo, medtem Policijska uprava Ljubljana potrjuje posredovanje na šoli in nadaljuje z zbiranjem obvestil o domnevnem dogodku.

Policijska postaja Kočevje je bila včeraj v popoldanskih urah obveščena o dogodku v eni izmed izobraževalnih ustanov na območju Kočevja.

Po doslej znanih podatkih naj bi zaposleni poškodoval mladoletno osebo, ki je zadobila lažje poškodbe. Zbiranje obvestil in preverjanje okoliščin zaradi suma storitve kaznivega dejanja še vedno poteka. O ugotovitvah bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo.

“Več pojasnil vam zaradi interesa preiskave in v skladu z določbami 287. člena Kazenskega zakonika zaradi zaščite mladoletne osebe ne moremo posredovati,” odgovarjajo na PU Ljubljana.

Odgovor šole in razjasnitev okoliščin še pričakujemo.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki