fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Novice

Junak dneva je Deželak!

Radijski voditelj na Radiu 1 Miha Deželak je danes obiskal tudi naše konce. V Kočevje je prispel že zelo zgodaj, kar pa ni ustavilo velike množice ljudi, ki so prišli pred NMP in pozdravili junaka.

Številni so prinesli zbrana sredstva in s tem podprli akcijo, ki je namenjena otrokom iz socialno šibkih družin. Poleg ekipe ZD Kočevje je Deželaka pozdravil tudi župan. Pričakali so ga še naši gasilci in člani MTB Kočevje. V njihovem spremstvu je potem nadaljeval pot proti Ribnici.

Pozitivna energija se je nadaljevala tudi pred Rokodelskim centrom Ribnica. Pričakali so ga gasilci in ekipa mlajših dečkov A in B iz Rokometnega društva Riko Ribnica, ki so nesebično zbrali sredstva za otroke, ki jim v življenju ni najlažje.

Še za dodatno vzpodbudo pri dobrodelni akciji so poskrbeli harmonikaši in maskote iz Sodražice.

Na Radiu 1 so zapisali, da si vsak otrok zasluži brezskrbne počitnice in nepozabne spomine. Te bodo z donacijami omogočili poslušalci, in sicer s poslanim SMS-sporočilom POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919.

VIR in FOTO: ZD Kočevje, Visit Ribnica.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki