fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Novice Ribnica

Družbeno odgovorno podjetje je naredilo spletno stran, kjer so združene vse informacije okoli koronavirusa

V medijih je prisotno mnogo novic na temo koronavirusa, vendar pa portali ne omogočajo vpogleda v celotno dogajanje okoli te tematike, ki bi zajemala tako gospodarstvo, zasebno življenje ljudi, vse ukrepe in odloke, ki se sprejemajo na vsakodnevni ravni in podobno. Zato so se v odškodninskem podjetju Poravnava d.o.o., ki poseduje tudi stran www.poravnava.si, odločili, da bodo izdelali ravno takšno spletno stran, ki bo nudila odgovore na vsa vprašanja o koronavirusu, in sicer www.info-koronavirus.si. Portal združuje informacije tako iz lokalnega in nacionalnega okolja, kot tudi svetovnega, saj jih je bilo do sedaj nemogoče najti vse na enem mestu. 

Podjetje je na takšen način želelo pokazati, da je družbeno odgovorno in čim več informacij zbrati na enem mestu. “V tem težkem in vsem nam zelo tujem obdobju, smo se odločili narediti takšno spletno stran, saj smo tudi sami iskali informacije povsod, kjer je bilo to možno pa jih nismo našli. Mogoče bomo komu pomagali, da jih bo čim več našel na enem mestu. Stremimo k temu, da pomagamo ljudem, zato smo nekaj časa in denarja usmerili v ta projekt. To je naše dobro delo za čas koronavirusa,” je o projektu povedal Ivan Gabrič, direktor podjetja. Izpostavil je še, da v tem času prejemajo veliko klicev tako s strani samostojnih podjetnikov, kot zaposlenih, ki so se zaradi trenutnega stanja znašli v negotovosti.

Pozivajo vse, ki bi želeli karkoli sporočiti v zvezi s koronavirusom, da informacije pošljete na elektronski naslov: info@info-koronavirus.si.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki