fbpx
E-UTRIP
FOTO: Občina Ribnica.
Aktualno Novice Ribnica

Dolenje Podpoljane z obnovljeno javno potjo

V začetku meseca julija je župan Samo Pogorelc, v družbi podžupana Aleša Miheliča in predsednika KS Velike Poljane Jožeta Andoljška, slovesno odprl obnovljeno javno pot v Dolenjih Podpoljanah. Pot bo prebivalcem naselja omogočila boljši dostop in boljše pogoje bivanja, so zapisali na spletni strani Občine Ribnica.

“V sklopu obnove je Občina Ribnica izvedla celostno ureditev odseka ceste v dolžini 1.100 metrov, kjer se je v celoti zamenjal spodnji ustroj, uredila se je nova meteorna kanalizacija, nov vodovodni sistem v skupni dolžini 150 metrov in TK kanalizacija za optiko, vgrajenega je bilo preko 4.500 m2 dvoslojnega asfalta. Dela je izvedlo podjetje Komunalne gradnje d.o.o., celotna investicija pa je ocenjena na dobrih 300.000 € z DDV, ” sporoča Občina.

Že ob sami otvoritvi so krajani z lepo pripravljenim programom izkazali svoje zadovoljstvo. Prenovljena cesta bo namreč pripomogla k večji kvaliteti bivanja v naselju.

FOTO: Občina Ribnica.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki