fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno

Četrti turnir v spomin odličnemu igralcu

Soigralci in prijatelji pokojnega Mihe Čampa so se članu futsal kluba Sodražica in kasneje tudi številnih najboljših slovenskih ekip poklonili z organizacijo četrtega spominskega turnirja v domači športni dvorani.

Miha je navduševal z redko videnimi potezami na majhnem prostoru ter s streli, ki so vratarje pustili brez moči. Sodražan je bil vzor mlajšim, sovrstnikom, prijateljem, znancem. Pobudi Tadeja Levstka, pokojnikovega nekdanjega soigralca in kasneje tudi trenerja, ki je bil na čelu organizacije turnirja, se je odzvalo 30 nekdanjih soigralcev.

Razdeljeni so bili v tri ekipe, ki so igrale vsaka proti vsaki.

»Pozdravil nas je tudi župan Blaž Milavec, ki se tako kot Mihova starša vsako leto udeležuje tega spominskega dogodka. Prav ganljivo je bilo ob besedah njegove mame Vide,« je povedal Tadej Levstek. Ne le Mihi, njegovi prijatelji so se poklonili še dvema nekdanjima igralcema, ki sta prav tako veliko dala sodraškemu nogometu, Marjanu Štupici – Niku in Robertu Veselu – Hansu.

(mgć)

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki