Ponovno prometna nesreča na nevarnem odseku ceste pri Prilesju – Gasilci pozivajo k ukrepanju

FOTO: Gasilska enota Ribnica.

Danes je na cesti Kočevje–Ribnica, v bližini kraja Prilesje in odcepa za Gorenje Podpoljane, ponovno prišlo do prometne nesreče. Gasilci iz Gasilske enote Ribnica, ki so posredovali na kraju dogodka, opozarjajo na vse pogostejše nesreče na tem odseku.

“Na tem odseku konstantno prihaja do nesreč. Samo letos smo tukaj posredovali že štirikrat,” so sporočili gasilci. K sreči tokrat v nesreči ni bilo poškodovanih, škoda je nastala le na vozilu. Gasilci so poskrbeli za varnost kraja nesreče, odklopili vir energije na vozilu, posuli iztekle motorne tekočine in s pomočjo dvigala postavili avtomobil nazaj na kolesa. Poleg tega so policistom pomagali pri usmerjanju prometa.

FOTO: Gasilska enota Ribnica.

Gasilci so tudi javno pozvali odgovorne, naj ukrepajo glede nevarnega cestnega odseka. “Na tem mestu pozivamo pristojne, da nekaj ukrenejo. Opažamo, da se večina nesreč tukaj pripeti, kadar je cestišče mokro. Ne smemo čakati na novo tragedijo,” so opozorili.

Povezane objave

Župana na shodu podprlo okrog 250 občanov

Zavod Jutro: Občina se je odzvala na zahtevo za popravek

Shod združene iniciative: S transparenti opozorili, da jim je dovolj

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih