Letošnji zmagovalec je ekipa Kočevske Reke

V začetku meseca septembra je bilo na posodobljenem nogometnem igrišču v Mozlju organizirano tekmovanje v malem nogometu za pokal Občine Kočevje za leto 2024. Glavni pokrovitelj turnirja, v organizaciji Športnega društva Mozelj, je Občina Kočevje.

V otvoritvenem nagovoru je podžupan Občine Kočevje Andrej Mladenovič, izrekel veliko pohvalo prizadevnim organizatorjem in vsem udeležencem zaželel veliko športne sreče ter zadovoljstva.

Letošnjega turnirja se je udeležilo pet ekip, ki so tekmovale po sistemu vsak z vsakim. Skupaj je sodelovalo kar 65 igralcev, ljubiteljev malega nogometa.

  1. mesto je zasedla ekipa Kočevske Reke,
  2. mesto ekipa Borovec,
  3. mesto ekipa Kostel,
  4. mesto ekipa Center Kočevje,
  5. mesto pa domača ekipa Mozelj.

Turnir, ki je potekal v lepem sobotnem celodnevnem vzdušju, si je ogledalo lepo število gledalcev, ki so športno navijali za svoje ekipe in se pri tem prijetno zabavali.

Vsi udeleženci so izrazili veliko pohvalo na račun dobro pripravljene travnate površine nogometnega igrišča in same organizacije turnirja, kar sta pripomogla tudi oba sodnika domačina, Miro in Pavo Vuk. Po razglasitvi rezultatov in podelitvi pokalov je sledilo proslavljanje in družabno srečanje, ki je trajalo pozno v noč.

ŠD MOZELJ

Povezane objave

(VIDEO) Kandidat za župana Robert Tomazin: “Popustljiva politika je privedla do eskalacije kriminala”

Pozor! Goljufi ponovno na delu

Kočevski policisti obravnavali delovno nesrečo

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih