Gasilci vabijo na veselice

V avgustu bosta v Dolnjih Ložinah in Dolgi vasi potekali dve gasilski veselici, ki obetata obilo zabave, dobre hrane in pijače. Konec meseca na slovesnost vabijo tudi gasilci iz Livolda.

To soboto, 17. avgusta, ob 19. uri, ste vabljeni na veselico v Dolnje Ložine, ki bo potekala pri gasilskem domu. Vstopnine ni, obiskovalce pa čaka bogata ponudba hrane in pijače, vključno z okusnimi odojki, roladami in tudi prigrizki za otroke.


Poleg tega bo organiziran bogat srečelov, za zabavo pa bo poskrbela družina Šabec Kidrič.
V okviru dogodka poteka tudi zbiranje sredstev za obnovo gasilskega doma, zato lahko z SMS sporočilom “PGDLOZINE5” na 1919 pomagate pri tej pomembni akciji.

PGD Ložine.

V soboto, 24. avgusta, pa veselico pripravljajo gasilci PGD Dolga vas. Pričakujejo vas od 19. ure dalje pri gasilskem domu v Dolgi vasi.

Za glasbeno vzdušje bodo poskrbeli Mladi Gamsi, obiskovalce pa čaka tudi bogat srečelov. Organiziran bo varen prevoz domov, tako da se boste lahko brezskrbno zabavali.

Vabljeni tudi v Livold

31. avgusta, ob 16. uri, vabljeni na slovesnost ob 140-letnici delovanja PGD Livold. Po uradnem delu sledi prijetno druženje ob glasbi.

Povezane objave

Župana na shodu podprlo okrog 250 občanov

Zavod Jutro: Občina se je odzvala na zahtevo za popravek

Shod združene iniciative: S transparenti opozorili, da jim je dovolj

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih