Deželak junak prihaja v Kočevje in Ribnico

Miha Deželak, radijski voditelj Radia 1, se tudi letos odpravlja na dobrodelno pot. Deželak junak bo ponovno zbiral sredstva za pomoč otrokom iz socialno ogroženih družin. Letošnji maraton bo že deseti zapored in 1. junija bo z ekipo, ob 7. uri zjutraj, obiskal tudi Kočevje.

Na posebnem kvadro-kolesu se bo Deželaku pridružil župan Občine Kočevje Vladimir Prebilič, na električnem kolesu pa jih bo spremljal tudi direktor ZD Kočevje Emir Kuduzović. Na kolesarski dogodivščini ne bodo manjkali tudi otroci MTB šole Kočevje.

Na otvoritvi trase, ki bo pred NMP Kočevje, bodo prisotni tudi gasilci ter ekipa CKZ – Center za krepitev zdravja Kočevje, ki bo pred začetkom kolesarjenja poskrbela za ogrevanje.
Na pot bodo Deželaka, župana in direktorja pospremili otroci MTB šole Kočevje, gasilci in zaposleni v Satelitskem urgentnem centru s svojim reševalnim vozilom. Deželak se nato z ekipo odpravlja proti  Rokodelskem centru Ribnica.

Ves čas akcije boste lahko Deželaka in njegovo ekipo spremljal tudi preko LIVE streama na spletni strani radio1.si, ekipa pa se bo redno javljala tudi preko družbenih omrežij kot sta Facebook in Instagram.

Pošlji SMS POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919 že zdaj!

Z vsakim poslanim SMS-om boste donirali 5 EUR ali 10 EUR;
če pa bi želeli donirati več, pošlji mail na: fundacija@radio1.si 

Ali donirajte preko QR kode TUKAJ!

Povezane objave

“Čas je, da dostojno pokopljemo ljudi, ki doslej niso imeli pravice do groba”

Knjižnica se vrača na staro lokacijo

Kaj bo dogajalo v Kostelu?

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih