Podrobnosti včerajšnje nesreče: življenje sopotnika je ogroženo

Včeraj, okoli 21.30 ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči med Bregom pri Kočevju in Staro cerkvijo v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, podrobnosti včerajšnje nesreče objavlja PU Ljubljana.

Ugotovljeno je bilo, da je voznik pri vožnji v ovinek zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal izven vozišča, kjer se je vozilo večkrat prevrnilo in nato obstalo na nasprotnem voznem pasu. V nesreči se je voznik lažje poškodoval, sopotnik v vozilu pa je med prevračanjem padel iz vozila in se pri tem huje poškodoval.

Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Ljubljana, njegovo življenje pa je ogroženo. V postopku so policisti tudi ugotovili, da je voznik vozil pod vplivom alkohola, saj je rezultat alkotesta pokazal 1,13 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zoper povzročitelja bo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje  cestnem prometu.

Povezane objave

Ukrepajte že pri zmanjšani fizični zmogljivosti, ki se pojavi brez drugih jasnih razlogov

(GALERIJA) Čudovit praznik motoristov

Vlomili v trafiko

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih