Občina Kočevje na Trati prodaja hišo za dobrih 15.000 EUR

To je hiša, ki se prodaja za dobrih 15.000 evrov.

Na spletni strani Občine Kočevje lahko zasledimo razpis za javno zbiranje ponudb za prodajo nepremičnine na Trati v Kočevju, katere izhodiščna vrednost znaša 15.400 evrov.

Predmet javnega zbiranja ponudb je stanovanjska stavba št. 668, neto tlorisne površine 226 m2, ki se nahaja na naslovu Trata XIV/25 v Kočevju, skupaj s pomožnim objektom – garažo, neto tlorisne površine ter zemljiščem v izmeri 174 m2. Skupna površina zemljišča znaša 357 m2.

Zakaj tako nizka cena?

Kot je navedeno v razpisu, je stanovanjska stavba potresno nevarna, soseska pa je pretežno poslovna (v bližini industrijske cone Trata).V neposredni bližini stavbe je glavna cesta z avtobusnimi postajališči ter železniška postaja. Tik ob hiši vodi opuščen železniški tir, v industrijsko cono Trata, v neposredni bližini (cca 75 m oddaljenosti) vodi mimo delujoč železniški tir proge Kočevje – Ljubljana.

»Stavba je zasedena z najemnikom, ki nima sklenjene najemne pogodbe in se prodaja skupaj z najemnikom oz. uporabnikom.«

Ponudnik je dolžan plačati varščino najkasneje do torka,1. 3. 2022 do 24. ure v višini 5.300,00 EUR.

Ponudniki morajo oddati popolno ponudbo z vsemi prilogami po vrstnem redu predpisanih obrazcev in prilog iz točke 5. razpisne dokumentacije v zaprti kuverti, z oznako NE ODPIRAJ – ponudba za nakup stanovanjske stavbe na naslovu Trata XIV/25, 1330 Kočevje, najkasneje do 4. 3. 2022 do 10. ure, še piše v objavi.

Javno odpiranje ponudb bo nato v ponedeljek, 7. 3. 2022 ob 12. uri v prostorih SOU, Ljubljanska cesta 26, 1330 Kočevje (pisarna v pritličju ali sejna soba).

N.Š.

Povezane objave

Srečko Rajšel: Še vedno se vse vrti okoli nogometa

Na kolesih Dobrodelno okoli Slovenije

Člani v boju za tretje mesto, mladinci državni prvaki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih