Mladi tenisači so se ponovno odlično odrezali – tokrat v Kopru

Minulo soboto, 21. maja so se v sončnem v Kopru, na turnirju Teniške zveze Slovenije, v midi tenisu pomerili mladi tenisači in tenisačice, trije tudi iz Teniškega kluba Kočevje.

Abramovič Tara, Vrbetič Lara in Lovšin Jakob so se ponovno odlično odrezali. “Že res, da niso napredovali v naslednji krog izven skupinskega dela, so pa vseeno dobili nekaj iger in pokazali odličen napredek. Zadovoljni so bili tako otroci, kot jaz, zato je bila tekma več kot uspešna,” ponosno pove trener, Ivan Struna.

Naslednji turnir: Igrajmo tenis

Naslednji turnir, ki bo skorajda bolj zabava, kot kaj drugega, se bo zgodil že drugo soboto, 4. junija, pod imenom Igrajmo tenis. Gre za zelo velik dogodek, kjer se otrokom predstavi tenis “na veliko”.

Glavni del dogodka poteka v Ljubljani v BTC-ju, njegov duh pa se nato razširi po celotni Sloveniji, saj bodo teniška igrišča na ta dan odprla svoja vrata za vse otroke, ki se bodo lahko preizkusili v igri tenisa ter se na zabaven in igriv način spoznali z opremo, pravili in samo igro.

N.Š.

Povezane objave

Srečko Rajšel: Še vedno se vse vrti okoli nogometa

Na kolesih Dobrodelno okoli Slovenije

Člani v boju za tretje mesto, mladinci državni prvaki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih