Kočevske tenisačice prijetno presenetile, zmaga v roke Mariborčanki

Z leve: Eva Zalokar (TK KR), David Južnič in Eva Mumlek (ŽTK MB)

Od sobote, 10. 9. 2022 do ponedeljka, 12. 9. se je na teniških igriščih v Kočevju odvijal turnir Petrol TK Kočevje Open za dekleta posamezno do 18 let pod okriljem Teniške zveze Slovenije. Tekmovanja se je udeležilo kar 17 igralk, na koncu pa je slavila Lija Mumlek iz ŽKT Maribor.

Na turnirju so nastopila dekleta iz TK Triglav Kranj, TK Medvode, ŠD Ten-Ten Domžale, ŽTK Maribor, ŠD Tanko šport Ljubljana, TC Ljubljana, Teniške akademije Breskvar in TK Kočevje. In kočevske igralke so ponovno dokazale, da se lahko kosajo z vrstnicami iz ostalih slovenskih klubov.

Taja Šolaja je v prvem kolu morala priznati premoč Rusinji Varvari Titarenko iz TC Ljubljana, kasnejši polfinalistki. Lina Adamič, Neža Adamič in Špela Rijavec so presenetljivo izločile tri nosilke turnirja.

Neža se je z zmago nad Špelo uvrstila v nedeljski polfinale turnirja, kjer je izgubila proti prvi nosilki Evi Zalokar iz TK Triglav Kranj.

V drugem polfinalu, kjer smo videli najboljšo tekmo turnirja, je Lija Mumlek iz ŽTK Maribor vračala skoraj nemogoče žoge, odbila vse napade agresivne Vivare ter slavila z rezultatom 6:3, 3:6, 6:3.

V finalu proti Evi Zalokar je torej zmagala Lija Mumlek z rezultatom 6:3, 6:2.

Več rezultatov pa na povezavi: https://izvozniki.finance.si/9003831/Janez-Skrabec-na-Hrvaskem-podpisal-se-18-milijonsko-pogodbo

Povezane objave

Srečko Rajšel: Še vedno se vse vrti okoli nogometa

Na kolesih Dobrodelno okoli Slovenije

Člani v boju za tretje mesto, mladinci državni prvaki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih