Kako ste doživljali nogometno tekmo?

VIR: NZS.

Ste danes zamudili v službo? Po večeru, ki je za nami, skoraj upravičeno. Naši nogometaši so včeraj poskrbeli za pravo evforijo in čustveni vrtiljak. Tekma se je končala s porazom Slovenije po enajstmetrovkah. Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je po porazu v osmini finala evropskega prvenstva proti favorizirani Portugalski dejal, da kljub zgodovinskemu uspehu ne moreš slaviti po porazu, da pa je v grenkobi veliko sladkega.

Naši fantje se lahko pohvalijo z borbeno igro, ki ne bo nikoli pozabljena. Več kot upravičeno so jih srčno spremljali navijači, ki so v času prvenstva pripotovali v različna nemška mesta in izrazili podporo.

Napeta tekma nas je držala pokonci in marsikoga spravila do solz, tudi megazvezdnika nogometnih igrišč Ronalda.

VIR: NZS.

“Seveda so po takšni tekmi mešani občutki. Po eni strani seveda razočaranje, ker smo bili tako blizu še večjemu uspehu, po drugi strani pa me preplavlja nek ponos – ponos na ekipo, ponos na navijače, tudi na samega sebe. Po ubranjeni enajstmetrovki Ronalda v 105. minuti sem res nekako imel občutek, da je danes ta dan, ko bomo dosegli še večji uspeh reprezentance, ampak sledili so novi preobrati. Veliko je bilo nekih trenutkov, ki si jih bom zapomnil za vedno s te tekme, ampak morda najbolj izmed vsega po tekmi, ko smo šli pozdravit navijače in so nam 15 minut peli in nas bodrili v eno,” je po tekmi povedal Vanja Drkušić, reprezentant Slovenije.

Ekipo naših junakov lahko danes podprete še ob 18. uri na Kongresnem trgu v Ljubljani, kjer se bo naša izbrana vrsta zahvalila vsem navijačem za podporo.

Povezane objave

“Čas je, da dostojno pokopljemo ljudi, ki doslej niso imeli pravice do groba”

Knjižnica se vrača na staro lokacijo

Kaj bo dogajalo v Kostelu?

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih