Javna dražba v Ribnici: kaj se prodaja?

Občina Ribnica na podlagi Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti in Načrta ravnanja s stvarnim premoženjem Občine Ribnica za leto 2023 objavlja Javno dražbo za prodajo nepremičnin.

Predmet prodaje so: zemljišče za gradnjo stavb v naselju Grčarice, kompleks stavbnih zemljišč v Ribnici ter posamezna stavbna zemljišča v naselju Dolenja vas in Ribnica.

Javna dražba bo v četrtek, 25. maja 2023, v prostorih Občine Ribnica, Gorenjska cesta 3, 1310 Ribnica, in sicer bodo dražbe potekale ob naslednjih urah: 8.00, 8.30, 9.00, 9.30 in ob 10.00 uri.

Dražitelji morajo za pristop k javni dražbi plačati varščino v višini 10% izklicne cene nepremičnine, ki jo bodo dražili. Zadnji dan za plačilo varščine je ponedeljek, 22. 5. 2023.

Vsi ostali podatki o nepremičninah, izklicne cene, pravila dražbenega postopka ter pogoji za udeležbo na javni dražbi so razvidni iz besedila javne dražbe, ki je podano v prilogi in je objavljeno tudi na oglasni deski Občine Ribnica.

VIR: Občina Ribnica.

Povezane objave

Srečko Rajšel: Še vedno se vse vrti okoli nogometa

Na kolesih Dobrodelno okoli Slovenije

Člani v boju za tretje mesto, mladinci državni prvaki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih