Z nožem je od prodajalke izsilil denar

Poleg požara v Dolgi vasi, se v črni kroniki policijskih poročil na območju PU Ljubljana za minuli vikend, Kočevje omenja tudi kot kraj drzne tatvine denarja na bencinskemu servisu, na Reški cesti.

Zamaskirani barabin je v soboto pred 19. uro stopil do prodajalke in od nje predrzno, z grožnjami, zahteval, da naj ji izroči denar. V roki je držal nož, kar je mlajše dekle še bolj spravilo v zadrego. Prestrašena je le opazovala razbojnika, ki je odtujil več sto evrov gotovine, domnevno tudi iz sefa. Hitro je zbežal ven in se kmalu v temi izgubil v smeri njiv, proti Stojni. »Če bi prišel vsaj pol minute prej, bi ga tam zagotovo zasačil. Sicer je verjetno prej opazoval okolico in premišljeno, ko blizu ni bilo nikogar, stopil v prostor,« je dejal mimoidoči. Pred leti je moški, ki je imel pomočnika, enako stopal v bencinske servise v teh krajih in izsiljeval denar. Policija zbira podatke, da bi roparja čim prej izsledila.

(mgć)

Povezane objave

Ukrepajte že pri zmanjšani fizični zmogljivosti, ki se pojavi brez drugih jasnih razlogov

(GALERIJA) Čudovit praznik motoristov

Vlomili v trafiko

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih