Vabljeni k vpisu v šolo tenisa!

Otroci in odrasli, očetje in mamice, dedki in babice ter fantje in punce …

Teniški klub Kočevje vas vabi k vpisu v šolo tenisa. Brez odlašanja pokličite 031-857-536 (Ivan Struna – Ježa) in se dogovorite za poskusni brezplačni teden treniranja.

Teden brezplačnega treninga

V množici možnosti, ki jih imate na izbiro, smo se pri Teniškem klubu Kočevje odločili, da vam ponudimo teden brezplačnega treninga, da boste lahko sami občutili za kako zanimivo in zahtevno igro gre. Na videz preprosto udarjanje žoge se hitro spremeni v zahtevno psihološko ter fizično vojno s samim seboj. Gre za igro, ki predvsem otrokom pomaga, da se kvalitetno razvijajo.

Dr. Aleš Filipčič je zapisal: “Ko gledam otroke, ki zmagujejo in izgubljajo na turnirjih, vidim njihovo veselje in žalost. Pobirajo se po porazih in jim je posledično lažje tudi v šoli. Pri tenisu se ne moreš zanašati na drugega, kot pri ekipnih športih. Zato veliko pripomore k osebnostnem razvoju.”

Tenis koristi tako pri psihološkem kot fizičnem razvoju

Tenis je zelo zanimiva in kompleksna igra, preko katere otroci razvijejo veliko gibalnih sposobnosti. Prav tako je zelo pomemben s psihološkega vidika, saj zahteva veliko koncentracije, zaznavanja, čustvenega nadzora, prave vzburjenosti … Tenis zahteva sodoben način življenja, kar otrokom pomaga pri vsakdanjem življenju. Tenis omogoča, da spoznaš samega sebe in področja, na katerih je treba napredovati. S socialnega vidika, kljub temu da je individualen šport, je prisotnega veliko ‘egotripa’ – poudarjanja samega sebe in dosežkov.


Vabljeni k vpisu!

Povezane objave

Ribniški skavti zbirajo odpadni papir

Meritve hitrost: Kje vas lahko ujamejo?

Aljaž Hočevar iz TK Kočevje z odličnim rezultatom

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih