TK Kočevje: Novo šolsko leto in nova okrepitev!

Tekmovalke TK Kočevje Špela Rijavec, Neža in Lina Adamič ter Taja Šolaja so nastopile v državni ligi za deklice U14. V izjemno zahtevni skupini z najboljšimi slovenskimi teniškimi klubi ŽTK Maribor, TK Triglav Kranj A+B, TK Spin Medvode in ostali so se uvrstile na 5. mesto. 

Vse igralke so prikazale izvrstno predstavo in dale vse od sebe, tako da je bil trener Ivan Sruna – Ježa s prikazanim zelo zadovoljen. Vseeno pa pravi, da je potrebno na gibanju igralk narediti korak naprej, zato bo v svoje vrste povabil Kočevarja Davida Goleta, diplomiranega kineziologa in licenciranega osebnega trenerja, s katerim bo zagotovo odpravil to pomanjkljivost.
“Z Davidom začnemo sodelovati že naslednji teden in prepričan sem, da so te vrste treningov nujno potrebne v kolikor želimo hitreje napredovati in izboljšati gibanje igralk. V naši regiji ni kluba, ki bi svojim igralkam in igralcem nudil tako širok spekter znanja in jim treninge oplemenitil z drugimi strokovnjaki. V našem klubu cenimo njihovo prizadevanje in željo po igri in tekmovanju zato je to najmanj, kar lahko naredimo.” pravi Ježa, trener tekmovalk.

V Kočevju v zadnjih letih očitno vzgajamo odlične teniške igralke in igralce, a pravijo, da se je na tem turnirju videlo, kako močne so druge ekipe, ki enako aktivno trenirajo poleti in pozimi. V Kočevju ni dvorane za zimske treninge in tako pride tudi do nazadovanja. V klubu so prepričani, da se bo tudi to kmalu spremenilo.

Povezane objave

Ukrepajte že pri zmanjšani fizični zmogljivosti, ki se pojavi brez drugih jasnih razlogov

(GALERIJA) Čudovit praznik motoristov

Sodražani in Vrhničani napolnili ribniško dvorano

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih