SIBOR s finala slovenskega pokala v borbah prinesel 19 medalj

Člani SIBOR INOTHERM so se v soboto 21. 5. 2022 udeležili zaključka 3. kroga in Finala slovenskega pokala v ju jitsu borbah. Naši člani so zopet odlično nastopili, saj je večina izmed 22-ih članov stopilo na oder za zmagovalce. Osvojili so skupno 19 medalj, od tega 5 zlatih, 10 srebrnih in 4 bronaste. Tekmovanja so se udeležili tekmovalci iz 5 klubov in 66 borcev.

Tudi v seštevku pokala v borbah za leto 2022 so se naši člani super odrezali, saj jih je bilo kar 6 med najboljšimi tremi.

Na tekmovanju je bila podelitev tudi za Pokal v duo sistemu 2022, kjer se je 25 naših parov uvrstilo med 3 najboljše.

Tekmovanje je bila tudi priložnost za licenciranje oz. podaljševanje trenerskih licenc ki so jih uspešno podaljšali štirje naši trenerji. Prav tako pa smo v Siborju pridobili tudi dve novi nacionalni sodnici Saro Besal in Tino Pelc.

Na omenjeni zadnji tekmi v prvem delu leta so bile podeljene tudi diplome in priznanja za uspešne rezultate naših članov v preteklih letih.

Elvis Podlogar, predsednik Siborja

Povezane objave

Ukrepajte že pri zmanjšani fizični zmogljivosti, ki se pojavi brez drugih jasnih razlogov

(GALERIJA) Čudovit praznik motoristov

Sodražani in Vrhničani napolnili ribniško dvorano

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih