Popolna zapora odseka ceste Livold-Fara od 28. 10. naprej

Včeraj smo objavili informacijo o popolni zapori odseka ceste na relaciji odcepa za Črni Potok do vrha Livoldskega klanca, ki naj bi bila organizirana od danes naprej. Prejeli smo sporočila voznikov, ki so nam javili, da je danes zjutraj še vedno bila delna zapora, zato smo se obrnili na Občino Kočevje in Direkcijo RS za infrastrukture, ki velja kot izvajalec del, ter zaprosili za več podatkov o situaciji. Po neuradnih podatkih bo popolna zapora potekala od jutri naprej, 28. 10., ter predvidoma do 13. 11..

Glede na to, da bo v času organiziranega obvoza vseh voznikom potrebno prečkati dve občinski meji, sam prehod ne bi smel predstavljati težav, v kolikor imate za to opravičljiv razlog, ki to dovoljuje (izjeme si preberite v tem prispevku). Obenem pa je ob tem potrebno imeti tudi izpolnjeno izjavo o razlogu prehoda meje, ki vam jo prilagamo v nadaljevanju.

M.K.

Povezane objave

Ribniški skavti zbirajo odpadni papir

Meritve hitrost: Kje vas lahko ujamejo?

Aljaž Hočevar iz TK Kočevje z odličnim rezultatom

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih