Po Dnevu Evrope Urbana Kuhna 

Del včerajšnje državne proslave ob 20. obletnici vstopa Republike Slovenije v Evropsko unijo, ki je potekala v Novi Gorici z osrednjim večernim dogodkom, je bil tudi Rokodelski center Ribnica. Odzvali so se povabilu ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter se predstavili s svojimi rokodelskimi vsebinami in uspešnimi evropskimi projekti.

Poudarek je bil na rokodelstvu, za katerega s strani pristojnega ministrstva letos pričakujejo sofinanciranje, je dejala Tina Peček, direktorica Rokodelskega centra. 16. maja bo Rokodelski center predstavil nov, tokrat gastronomski projekt, Urbana kuhna. V petih terminih bodo sedmim mladim kuharskim ustvarjalcem iz domačega okolja ponudili možnost, da predstavijo svojo kulinariko tudi s pripravo malic in drugih priboljškov. Vabljeni na pokušino jedi po izbiri bodočih kuharjev iz dežele suhe robe.

(mgć)

Povezane objave

Končno dobra novica!

Po mnogih letih še vedno nerazdružljivi

Nevarnosti se selijo na pametne telefone v obliki zasebnih sporočil

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih