Plavalni večer z razrezom velike torte

Člani Plavalnega kluba Ribnica so se zbrali na letošnjem prvem plavalnem večeru, ki je bil skoraj v celoti namenjen 75 sončkom, lanskim vpisnikom v plavalni klub, kot jih je ljubkovalno imenovala Jerneja Škaper, predsednica kluba.

Staršem, babicam, dedkom in znancem so ponosno pokazali, kaj vse so se naučili od septembra lani. Z zamahom rok in nog ter veliko željo, da bi bili zmagovalci večera, so zbrane preprosto navdušili. Tudi priljubljeno predsednico Jernejo Škaper.

»Smo kot zgledna družina, ki vedno najde čas zase. Otroci so navdušeni, zadovoljstva niso skrivali niti njihovi starši. Še bolj, ko smo se še enkrat spomnili velikega dosežka naših plavalcev ob koncu lanskega leta, ko je štafeta mladincev na državnem prvenstvu podrla državni rekord. Njim je bil namenjen razrez velike torte in šopek rož,« je Jerneja na prigrizek povabila zbrane.

Čast, da prvi okusijo kos sladice, so imeli ravno člani zmagovalne štafete: Neli Škaper, Lana Poje Mihelič, Lovro Ćirović in Nik Blatnik. »Šola in šport gresta z roko v roki. Ob tem imamo veliko razumevanje učiteljev,« so dejali Neli, Lana, Lovro in Nik. »Pred njimi je dolga sezona, nekatere druge plavalce čakajo kvalifikacije za uvrstitev v reprezentanco, mlajši pa bodo skušali podirati lasne rekorde. Skratka, pred vsemi je leto velikih izzivov,« se je Jerneja spogledovala s koledarjem, v katerem so skoraj vsi vikendi plavalni. In se zahvalila Občini Ribnica, ki ima veliko razumevanje za delo Plavalnega kluba Ribnica.

(mgć)

Povezane objave

Vabljeni na Kostelski planinski pohod

Sive vrane so lahko v tem obdobju tudi agresivne

28-letnik umrl že na kraju nesreče

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih