Okužbe s Covidom-19 se v Kočevju postopno zmanjšujejo

Iz Zdravstvenega doma Kočevje tudi tokrat prihajajo nekoliko vzpodbudnejše novice. Pravijo, da v zadnjih dneh število ljudi, ki potrebujejo testiranje ni visoko, kar jih navdaja z optimizmom, da smo na pravi poti. Posledično pa tudi v Kočevju nimamo visokega absolutnega števila novookuženih.

Včeraj so testirali 14 oseb, okužbo s COVID-19 so na novo potrdili pri štirih osebah, pri dveh gre za prenos v gospodinjstvu, pri dveh za prenos na delovnem mestu. “Iz ZD Ribnica so nam sporočili še za 2 osebi, ki sta pozitivni: 1 osebo, ki je zaposlena v DSO Ribnica in 1 oskrbovano osebo DSO Ribnica,” poročajo in dodajajo, da so testirali tudi 12 zaposlenih ZD Kočevje, ki pa so vsi bili negativni.

“Hvala vsem, ki tudi v teh predprazničnih dneh vztrajajte v odgovornem vedenju in boste tudi za praznike ostali v domačem krogu in tako pripomogli k omejitvi širjenja okužb. Pazite nase in na druge, ostanimo zdravi,” poziva direktorica Polona Vidič Hudobivnik.

M.K.

Povezane objave

Ukrepajte že pri zmanjšani fizični zmogljivosti, ki se pojavi brez drugih jasnih razlogov

Nova pravila za označevanje porekla medu dokončno potrjena

(GALERIJA) Čudovit praznik motoristov

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih