Občinska uprava v Kočevju ostaja odprta, v Ribnici zaprta

“Občinska uprava Občine Kočevje kljub poslabševanju epidemiološke slike nadaljuje delo v svojih prostorih. Vendar vse stranke naprošamo in spodbujamo, da čim več uredite preko telefona, elektronske pošte in da se poslužujete oddajanja elektronskih vlog, ki so na voljo na naši spletni strani,” sporočajo iz Občinske uprave v Kočevju. Stranke bodo v sami stavbi sprejemali le po predhodnem dogovoru, kar velja tako za Občinsko upravo kot sodišče, v prostoru je lahko le po ena stranka.

Prostori Občine Ribnica začasno zapirajo vrata

Glede na nastalo epidemiološko situacijo v povezavi z nevarnostjo širjenja nalezljive bolezni Covid-19, iz Občine Ribnica obveščajo, da zaradi preventivnih ukrepov v zvezi s povečano stopnjo tveganja prenosa koronavirusa do nadaljnjega v prostorih Občine Ribnica NI URADNIH UR. Poslovanje z občinsko upravo bo potekalo preko drugih komunikacijskih kanalov (Telefonska številka: 01 837 20 00 oz. imenik zaposlenih, elektronska pošta: obcina@ribnica.si, spletni obrazci: https://www.ribnica.si/eVloge)

M.K.

Povezane objave

Ribniški skavti zbirajo odpadni papir

“Bojim se domov zaradi slabih ocen”

Kakšno je zdravje prebivalcev Kočevja in Ribnice?

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih