Novi vrtec: Prejšnji teden že zamakalo iz teras v pritličje, danes ugotavljajo, da je bila sanacija uspešna

Prišlo je do lokalnega zamakanje iz teras 1. nadstropja v pritličje.

Uradna otvoritev novega, 16-oddelčnega vrtca v Kočevju, ki se je zgodila v ponedeljek, 12. 9., je med našimi bralci naletela tudi na nekaj kritik. V naše uredništvo smo namreč prejeli kar lepo število sporočil, da je vrtec sicer lep, a da se ponavlja podobna zgodba kot z Osnovno šolo Ob Rinži, že prve septembrske dni naj bi namreč prišlo do puščanja strehe. Ali informacija drži smo povprašali pristojne na Občini Kočevje. Kaj so odgovorili?

“Ob dežju, ki nas je zajel prejšnji teden, je res prišlo do lokalnega zamakanja iz teras 1. nadstropja v pritličje,” pojasnjujejo na Občini in dodajajo, da se je izvajalec takoj odzval na reklamacijo. “Ob pregledu je bilo ugotovljeno, da je zatekalo v območju pritrditve kovinske ograje. Zatekanje je bilo sanirano, poškodb na izolaciji in lesu ni.”

Ob današnjem dežju ugotavljajo, da je bila sanacija uspešna, saj kljub obilnemu deževju do novega vdora vode v notranjost objekta ni prišlo.

Povezane objave

Ribniški skavti zbirajo odpadni papir

“Bojim se domov zaradi slabih ocen”

Kakšno je zdravje prebivalcev Kočevja in Ribnice?

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih