Nepridipravi odnesli hrano in pijačo

Vlom

Preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 639 klicev, od tega 201 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 52 nanašalo na  kriminaliteto, 46 na javni red in mir, ter 59 na prometno varnost. Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 15 tatvin, 8 vlomov (v dveh primerih je ostalo pri poskusu), goljufijo in 3 primere poškodovanja tuje stvari. Obravnavali so 22 prometnih nesreč z materialno škodo in 6 nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali 11 krat na javnem kraju in 6 krat v zasebnem prostoru. Policisti Policijske uprave Ljubljana v zadnjih 24 urah niso obravnavali nezakonitih prehodov državne meje, poroča Policijska uprava Ljubljana.

Na območju Kočevja je bilo vlomljeno v brunarico, od koder je bila odtujena alkoholna pijača, hrana in kuhinjska oprema. Materialna škoda znaša okoli 200 evrov.

Povezane objave

Kako bo vreme danes vplivalo na počutje?

Kočevje bo gostilo mednarodni dogodek: Uvodno brenčanje koordinatorjev mednarodnega projekta EduHive

Vremenska hišica v spomin priljubljenemu vremenarju

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih