Nekdanji sodelavki sta se srečali v Sodražici

Tina in Katja.

Ne dolgo tega sta nekaj let skupaj, vsaka na svojemu področju, brazdo prepoznavnosti Rokodelska centra v Ribnici orali Tina Zajc Zver (na levi) in Katja Žagar (na desni).

Nadvse komunikativni in uvidevni dami sta utrinke njunega plodnega sodelovanja odstirali na dogodku ob predstavitvi Rokodelske zadruge v Sodražici. Tina kot predstavnica Razvojnega centra Kočevje Ribnica, kjer je zdaj zaposlena, Katja pa svoje poslanstvo nadaljuje v Rokodelskem centru Ribnica. Obema delo, seveda poleg družine, prinaša zvrhano košaro zadovoljstva, kar navsezadnje priča tudi ta posnetek. »Pomenjkovanje z drugimi prijatelji, s katerimi se sicer nismo že dolgo videli, je nama izpopolnil večer, lahko bi tudi dejale, da nama je dalo novega vetra v jadra,« sta nazdravili s kozarcema belega vina in si zaželeli, da bi bilo takšnih snidenj čim več. Kdo si jih pravzaprav ne želi?

mgć

Povezane objave

Ribniški skavti zbirajo odpadni papir

“Bojim se domov zaradi slabih ocen”

Kakšno je zdravje prebivalcev Kočevja in Ribnice?

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih