NBA pri Kocjančičih snemal video: Glavna zvezda Luka Dončić

Luka Dončić

Košarkarski zvezdnik Luka Dončić je nedavno preživel dan na Kmetiji Kocjančič v Gotenici, kamor rad zahaja že od otroštva. Na obisk je povabil tudi produkcijsko ekipo NBA, ki je posnela simpatičen video in ga delila na svojih družbenih omrežjih. Med obiskom se je Luka preizkusil v različnih kmečkih opravilih, vključno z vožnjo s traktorjem, ogledal si je konje in krave ter proces zorenja sira.

Dončić je v sproščenem vzdušju zaupal, da si nekoč želi imeti svojo kmetijo, saj ga podeželsko življenje zelo privlači.

“Slišal sem, da si želiš svoje kmetije, ko se boš upokojil,” ga je vprašal član ekipe, Dončić pa mu je odgovoril pritrdilno. “Ali nam lahko poveš, zakaj si želiš svoje kmetije?” ga je nato član ekipe vprašal. “Preprosto lepo je. Lahko prideluješ hrano, gledaš naravo. Zelo je lepo, zelo je mirno,” je pojasnil košarkarski as.

Njegova povezanost s kmetijo v Gotenici, kjer že od mladih let preživlja sproščujoče trenutke, pa mu daje posebno vrednost, kot tudi Krk, ki od lokacije niti ni daleč.

Povezane objave

Podpora županu pred občinsko stavbo

Nagovor ravnatelja GSŠ Kočevje razburil dijake in starše

Regijska civilna iniciativa napoveduje protestni shod

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih